Poziv za medije

POZIV ZA MEDIJE


S velikim zadovoljstvom vas pozivamo na AAA Konferenciju:
“ALERGIJE, ASTMA, ATOPIJSKI DERMATITIS – BOLESTI DANAŠNJICE”, u utorak, 11. juna 2019. godine , u Hotelu Hills na Ilidži, s početkom u 11h. Prvu konferenciju ovakve vrste, koja na jednom mjestu okuplja i pacijente i ljekare ,
organiziraju Udruženja doktora porodične / obiteljske medicine i online zajednice klinika.ba, prvog specijaliziranog medija za alergije, astmu i atopijski dermatitis.
Konferencija će obuhvatiti alergije (nutritivne i inhalatorne), atopijski dermatitis, alergijski rinitis, astmu i zdravu prehranu a posebnu pažnju će biti stavljena na interakciju učesnika i stručnih predavača te je i koncipirana da se odvija u dva dijela, na stručna predavanja i interaktivne tematske sesije.
Stručni odbor Konferencije čine: prof. dr. Zehra Dizdarević, prof. dr. Ediba Saračević, prof. dr. Almira Hadžović Džuvo i prof.dr. Faruk Alendar a otvorit će je dr. Victor Olsavszky, direktor ureda Svjetske zdravstvene organizacije u BiH te prim. dr. Zlatko Kravić, direktor Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.
Konferenciju su podržali Federalni zavod za javno zdravstvo, Opća bolnica “Prim. dr. Abdulah Nakaš” i JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.
Konferencija je bodovana od strane Ljekarske / Liječničke komore Kantona Sarajevo s 3 boda.Kontakt osoba za medije: Vildana Mujkić

 

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Tel 062 725 608
Orginalni poziv možete preuzeti OVDJE!

Misija

Akreditacija OBS Akaz Small

Javne nabavke

JN OBS

Certifikat za kvalitet

AKAZ WEB 2014

Pisma pacijenata

Pisma pacijenata