Poziv za medije

POZIV ZA MEDIJE

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo na AAA Konferenciju:
“ALERGIJE, ASTMA, ATOPIJSKI DERMATITIS – BOLESTI DANAŠNJICE”, u utorak, 11. juna 2019. godine , u Hotelu Hills na Ilidži, s početkom u 11h. Prvu konferenciju ovakve vrste, koja na jednom mjestu okuplja i pacijente i ljekare ,
organiziraju Udruženja doktora porodične / obiteljske medicine i online zajednice klinika.ba, prvog specijaliziranog medija za alergije, astmu i atopijski dermatitis.
Konferencija će obuhvatiti alergije (nutritivne i inhalatorne), atopijski dermatitis, alergijski rinitis, astmu i zdravu prehranu a posebnu pažnju će biti stavljena na interakciju učesnika i stručnih predavača te je i koncipirana da se odvija u dva dijela, na stručna predavanja i interaktivne tematske sesije.
Stručni odbor Konferencije čine: prof. dr. Zehra Dizdarević, prof. dr. Ediba Saračević, prof. dr. Almira Hadžović Džuvo i prof.dr. Faruk Alendar a otvorit će je dr. Victor Olsavszky, direktor ureda Svjetske zdravstvene organizacije u BiH te prim. dr. Zlatko Kravić, direktor Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.
Konferenciju su podržali Federalni zavod za javno zdravstvo, Opća bolnica “Prim. dr. Abdulah Nakaš” i JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.
Konferencija je bodovana od strane Ljekarske / Liječničke komore Kantona Sarajevo s 3 boda.Kontakt osoba za medije: Vildana Mujkić

Tel 062 725 608
Orginalni poziv možete preuzeti OVDJE!

Misija i vizija

Misija