OBS naslovna

U Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u petak, 04.06.2021. godine će biti upriličen stručni skup o temi: "Dječija ortopedija i traumatologija". Gost predavač je ugledni prof. dr. Muharrem Inan, specijalista ortopedije i traumatologije iz Turske.
Izjave za predstavnike medija su planirane u 12,30 sati, u Konferencijskoj sali na II spratu Upravne zgrade, a obratit će se u ime domaćina prof. dr. Ismet Gavrankapetanović, direktor Opće bolnice i gost iz Turske prof. dr. Muharrem Inan.

Prof. dr. Muharrem İnan, nakon završenog specijalističkog obrazovanja iz ortopedije i traumatologije u Turskoj ,iskustvo je stekao u različitim bolnicama u Italiji, Americi i Rusiji. Radio je na Univerzitetu Yeditepe između 2006. i 2010. godine, a od 2012. godine radi na Pedijatrijskoj ortopedskoj akademiji Ortopediatri u Istanbulu.

Pored ostalog, bio je istraživač saradnik na Odjelu za ortopediju i traumatologiju Univerziteta Erciyes, predavač na Odjelu za ortopediju i traumatologiju Univerziteta Erciyes ,Opća bolnica Observer-Lecco Milano (Italija), učesnik je "Baltimore Centra za produženje ekstremiteta" , u SAD-u je docent na Odsjeku za ortopediju i traumatologiju Univerziteta İnönü, sarađuje sa Kurganov centrom za deformacije udova (RTO, Rusija), Dječijom bolnicom u San Diegu, bio je istraživač u AI Dupont bolnici za djecu Wilmington, a predavao je na Univerzitetskoj bolnici Yeditepe te na Medicinskom fakultetu Cerrahpasa.

Misija i vizija

Misija

JU OBS

AKREDITACIJA AKAZ 2024 200

CERTIFIKAT AKAZ 2024 200

Nove usluge

 0000 OBS naslovna

kabineti kardio pulmo

 

AKAZ WEB 2014

PRIJAVITE KORUPCIJU

STOP KORUPCIJI

KURS ANESTEZIJE

Plakat SAF XVI