20210212 115154

Vrhbosanski nadbiskup Vinko kardinal Puljić i monsinjor Tomo Vukšić posjetili su danas Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ Sarajevo , gdje ih je primio prof. dr. Ismet Gavrankapetanović, prvi čovjek ove Ustanove i dio osoblja Covid tima , koje je bilo uključeno u njihovo nedavno liječenje.
U srdačnom razgovoru Kardinal Puljić i mons. Vukšić , su izvjestili domaćine da se osjećaju dobro , nakon što su u decembru prošle godine uspješno prošli kroz iskustvo Covid-19, te su odali priznanje za pruženu zdravstvenu uslugu i iskazanu pažnju.

20210212 111600

-Obojica želimo zahvaliti cjelokupnom medicinskom osoblju Covid odjela počevši od direktora Gavrankapetanovića. Bili ste profesionalni, humani, ljubazni, strpljivi i hrabri. Zadivljeni smo i zahvalni- kazao je kardinal Puljić. Kao znak pažnje i prijateljstva poklonio je knjigu „Vrhbosanska mjesna crkva i njezin kardinal“, koja je izašla povodom 75. godine života , 50 obljetnice svećeničke službe i 25 obljetnice kardinalske službe Vinka Puljića,te prigodno obilježje Vrhbosanske nadbiskupije.

Prof. Gavrankapetanović se zahvalio gostima na posjeti i upoznao ih sa sadašnjom situacijom u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Poželio im je dobro zdravlje istakavši da su bili dobri i strpljivi pacijenti te da im je osoblje Opće bolnice uvijek na raspolaganju.

Misija i vizija

Misija

JU OBS

AKREDITACIJA AKAZ 2024 200

CERTIFIKAT AKAZ 2024 200

Nove usluge

 0000 OBS naslovna

kabineti kardio pulmo

 

AKAZ WEB 2014

PRIJAVITE KORUPCIJU

STOP KORUPCIJI

KURS ANESTEZIJE

Plakat SAF XVI