IMG 0b531f2046de735805fe4b1a23a2132b V 1

Medicinske sestre i tehničari Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš " na nedavno održanom „ Nacionalnom kongresu sa međunarodnim učešćem“, kojeg je organizirala ,peti put po redu ,Unija udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije na Tari, imali su zapaženo učešće.
Rad Armina Hadžića, magistra zdravstvene njege i odgovornog tehničara Odsjeka za opću hirurgiju o temi : "Suživot s medicinskom sestrom" (usmena prezentacija) proglašen najboljim .
Također, zajednički rad medicinskih sestara sa Odsjeka za opću internu medicinu i gastroenterologiju Alme Memić i dipl.med. sestre Amele Trbić, glavne med. sestre Odjeljenja za interne bolesti o temi: "Uloga medicinske sestre/tehničara u promociji zdravlja" (poster prezentacija) je proglašen najboljim.
Aktivno učešće na ovom skupu imali su i ostale medicinske sestre/tehničari sa svojim radovima: Amila Šabeta, Amira Hasanović, Elma Mahmutović, Hasna Čajić, Amela Isanović, Valentina Dervišbegović, Alma Hadžić i Elvedin Dervišević.

Misija i vizija

Misija

JU OBS

AKREDITACIJA AKAZ 2024 200

CERTIFIKAT AKAZ 2024 200

Nove usluge

 0000 OBS naslovna

kabineti kardio pulmo

 

AKAZ WEB 2014

PRIJAVITE KORUPCIJU

STOP KORUPCIJI

KURS ANESTEZIJE

Plakat SAF XVI